3 zodii cu cele mai urâte caractere

Distribuie

Nimeni nu şi-ar dori să fie inclus în categoria celor cu caractere urâte, dar asta este viaţa! Astrele, din păcate, sunt mai puţin generoase cu unii, motiv pentru care aceştia ajung de multe ori să fie prezente de nedorit.

Iată cele trei zodii de speriat:

Taur

Nu degeaba i se spune Taur acestui nativ. Pentru că e egoist şi încăpăţânat şi pentru că nu contează decât el şi nimic altceva. De aici şi zgârcenia lui proverbială care îi îndepărtează până şi pe cei pe care într-un fel sau altul îi iubeşte. E mereu pus pe harţă şi se enervează repede, din orice.

Peşti

Blândul şi sensibilul nativ din zodia Peşti nu ai zice că poate să te deranjeze vreodată cu ceva. Ei bine, până când ajungi să îl cunoşti de-a binelea şi să îţi dai seama că nu e nici pe departe atât de sincer şi curat la suflet. E schimbător şi dependent şi un maestru în artă minciunii, mai ales atunci când trebuie să iasă el bine dintr-o situaţie încurcată.

Berbec

Berbecul te atrage cu energia şi cu poftă lui de viaţă. Şi pe bună dreptate că nu ai cum să îi rezişti. Dar ce te faci atunci când începe să îşi impună punctul de vedere cu atâta determinare încât e în stare să te anihileze. Porneşte adevărate războaie pentru a-şi impune ideile. E egoist şi nu îşi recunoaşte niciodată greşelile, potrivit ele.ro.

realitatea.net


Distribuie