3 zodii care NU suportă persoanele din aceeaşi zodie. IES SCÂNTEI

Distribuie

Cel puţin 3 zodii au probleme serioase când întâlnesc oameni cu acelaşi semn zodiacal.

BERBEC. Datorită faptului că berbecul este una dintre cele mai impulsive zodii, relația ta cu un alt berbec poate lua întorsături urâte. Asta pentru că niciunul nu sunteți dispuși să faceți compromisuri, ba mai mult, aveți tendința să pasați vina de la unul la celuilalt.

LEU. Relația dintre doi lei poate provoca scântei.. la propriu. Când vine vorba de chimie sexuală, pasiunea pe care o aveți vă face să vă simțiți minunat împreună, însă Doamne ferește să vreți să fiți în centrul atenției în același timp. Trebuie să aveți grijă la ceea ce spuneți și faceți în timpul unei cerți, altfel puteți strica relația voastră iremediabil.

SCORPION. Pasiunea și pericolul primează în relația dintre doi scorpioni. Amândoi scorpionii pot deveni posesivi sau geloşi, de aceea este important ca amândoi să cultivați încrederea reciprocă. În cazul partenerilor, ceea ce trebuie să faci este să îi arăți celuilalt că îl iubești, fără să îl suprasaturezi cu asta.

Cum stau celelalte zodii la capitolul înţelegerii cu propria zodie:

Taur

Există scenarii în care o relație între doi nativi din zodia taur poate funcționa. Aceștia trebuie să fie pe aceeași pagină în ceea ce privește relația lor. Dacă tu și partenerul tău vă doriți aceleași lucruri, totul poate fi doar miere, însă dacă aveți idei diferite despre ceea ce vreți pentru relația voastră, niciunul nu va lăsa de la el și încăpățânarea va distruge relația dintre voi.

Gemeni

Partea bună într-o relație între doi gemeni este că vă puteți bucura împreună de evenimentele sociale, fără să existe supărări, pentru că ambii cunoașteți această nevoie. Însă, când vine vorba de stabilirea unei familii, lucrurile se complică, datorită faptului că unul dintre voi trebuie să devină „omul de casă” și niciunul nu este dispus să accepte acest titlu.

Rac

Toate indiciile indică o relație perfectă între doi nativi din zodia rac. Asta pentru că amândoi simțiți nevoia de familie și de iubire din partea celuilalt și sunteți dispuși să o împărtășiți. Cel mai mare obstacol pe care trebuie să îl depășiți este legat de scânteia sexuală care tinde să dispară între voi atunci când aveți tendința să vă dădăciți unul pe celălalt.

Fecioară

Două fecioare într-o relație sunt de cele mai multe ori este o pereche ideală… atâta timp cât niciunul dintre voi nu începe să analizeze prea adânc relația voastră. Fecioarele sunt persoane idealiste, deci trebuie să aveți grijă să nu încercați să îmbunătățiți partenerul și să nu criticați prea mult acțiunile celuilalt.

realitatea.net


Distribuie