3 cupluri din zodiac care se căsătoresc în 2018

Distribuie

An nou, planuri noi, prin urmare, schimbări. Fetelor, de câte ori ați visat că, într-o bună zi, un prinț pe un cal alb o să vă găsească, o să vă îndrăgostiți și o să trăiți fericiți până la adânci bătrâneți? Ei bine, anul acesta visul va deveni realitate. Mai puțin partea cu prințul pe un cal alb. Posibil ca armăsarul să fie înlocuit cu o mașină de lux în care, cu siguranță, o să strălucești.

Află în rândurile de mai în jos dacă tu ești una din zodiile care în acest an va avea o nuntă ca în povești și dacă poți să dai start la pregătiri pentru fericitul eveniment.

 

Taur-Gemeni

Gata! Sunteți de ani buni împreună. Dacă locuiți în aceeași casă, vă treziți unul lângă celălalt de … nici tu nu îți mai aduci aminte câtă vreme, anul acesta va fi momentul când bărbatul de care ești îndrăgostită îți va pune inelul pe deget. Stai liniștită, atât de mult l-ai bătut la cap cu modelul de bijuterie pe care ți-l dorești încât nu are cum să dea greș. Pentru orice eventualitate, se va consulta și cu cea mai bună prietenă a ta ca totul să fie perfect.

Știm că îți dorești o cerere în căsătorie în văzul tuturor și aplauzele să te copleșească. Totuși, nu uita că iubitul tău preferă intimitatea, momentele doar cu voi doi, în care să își poată găsi cuvintele. Mergi pe mâna lui, doar nu vrei să îl copleșească emoțiile și să se bâlbâie. Dacă v-ați plănuit o vacanță exotică, undeva în pustiul naturii, acela va fi momentul potrivit. Doar voi doi și natura sălbatică.

Și dacă cererea în căsătorie va arăta așa cum și-a imaginat el, seara nunții va fi 100% opera ta. Un restaurant pe malul mării, decorațiuni elegante, lumini pale. Oricum, nu uita că ești o adevărată petrecăreață și, spre dimineață, nu va mai conta nimic în afară de muzică și voie bună.

Toate puse cap la cap, anul acesta o să ai parte de nunta la care visezi de muuuuult timp!

Balanță-Scorpion

Ați trecut prin multe încercări și poate prin tot atât de multe momente în care ați fost deciși că această relație nu mai funcționează. Cu toate acestea, dragostea voastră a ieșit la suprafață și anul acesta, iubitul tău este convins că trebuie să facă pasul cel mai important al unei relații. Dacă bagi mâna în foc pentru relația voastră, să nu ai ezitări în a spune un ”DA” hotărât. Încearcă să nu strici surpriza pentru că tu ai obiceiul să îți bagi nasul acolo unde nu îți fierbe oala și este foarte posibil să găsești inelul înainte de vreme. Relaxează-te și lasă emoțiile să hotărască pentru voi.

Pune la punct din timp toate detaliile pentru nuntă, ca să nu te trezești pe ultima sută de metri că ai uitat ceva și riști să dai peste cap evenimentul. Îți sugerăm să alegi cu grijă localul, să fie destul de spațios. O să fie muuuulte persoane, unele care inițial nu erau pe lista ta, dar și-au anunțat prezența și țin morțiș să fie alături de tine în cea mai importantă noapte a vieții tale. Nu pune accent pe cheltuieli, chiar dacă ești o fire mai scurtă de mână. O dată în viață ești mireasă. Și, oricum, invitații vor fi foarte generoși. Enjoy!

Capricorn-Pești

Anul acesta, iubitul tău este pus pe fapte mari. Nici nu ți-a trecut prin minte că momentul nunții tale este atât de aproape. Ei bine, pune-te pe treabă pentru că, în scurt timp, inelarul tău va străluci. Și bonus, mașina pe care ți-ai dorit-o atât de mult te așteaptă acum în fața casei. Da, este roșie și luxoasă, așa cum îi stă bine unei femei ca tine. Bucură-te de cadou, pentru că și tu îi vei dărui unul iubitului tău. Exact! Acel cadou care îi va spune ”tati”. Prin urmare, ai un an plin și nici următorul nu se anunță mai liniștit.

O să ai o nuntă ca în povești. O trăsură o să vă poarte iubirea, porumbeii albi și rochia de prințesă sunt doar câteva exemple ca să îți dai seama cât de deosebit va fi evenimentul. O să străluciți unul lângă celălalt și invitații nu o să se mai sature să vă privească. Emoțiile vor pluti în aer, însă încearcă să îți păstrezi machiajul intact.

realitatea.net


Distribuie
..