Trimerul Virtually Indestructible, pentru un bărbierit perfect

Distribuie

Prin orice ar trece, poți sta liniștit știind că trimerul pentru barba  Virtually Indestructible va îndura cele mai dure situații pentru a îți oferi cea mai bună performanță!

Remington Virtually Indestructible oferă un tuns cu o precizie impecabilă datorită lamei pentru detalii. Lamele cu înveliș din titan, mai rezistente și cu vârfuri rotunjite, funcționează la o viteză impresionantă de 350 mm/s, oferind o performanță de tăiere profesională. În plus, acest aparat de tuns barba puternic îți oferă o autonomie fără cablu de până la 120 de minute la o încărcare completă de 4 ore, fiind pregătit oricând ai nevoie.

Are o carcasă din policarbonat rezistentă la impact. Ideal pentru bărbatul modern, acest aparat performant este alimentat de un acumulator dual pe bază de Litiu, așa că îți oferă o performanță de lungă durată, mai rapidă și mai eficientă.

Barba ta, regulile tale: cu ajutorul pieptănului ajustabil din policarbonat poți selecta lungimea ideală pentru tunsul bărbii tale, ântre 1,5 – 18 mm, folosind rotița de ajustare a lungimii, făcând simplă și rapidă ajustarea lumgimii dorite.

Putere maximă: utilizează un motor extrem de rezistent și puternic, care oferă o putere maximă lamelor de tăiere, oferind rezultate profesionale care te vor pregăti pentru orice.


Distribuie