15 lucruri pe care orice fan Rihanna trebuie să le știe

Distribuie

 1. Când era mică, Rihanna a crescut ajutându-l pe tatăl ei să vândă haine, pe stradă. Ca să ajungă să aibă banii ei, Riri a început să cumpere bomboane, pe care le împacheta frumos şi le vindea elevilor prin şcoli.
 2. La 15 ani şi-a început cariera muzicală, semnând un contract cu casa de discuri Def Jam Records, pentru 6 albume, după o singură audiție dată în fața lui Jay Z. Jay Z s-a temut atunci că niciun alt cântec interpretat de ea nu va mai atinge succesul single-ului de debut, ”Pon De Replay”.
 3. Albumul de debut l-a promovat într-un turneu în care cânta în deschiderea concertelor lui Gwen Stefani.
 4. Când l-a întâlnit pe Jay-Z era atât de încântată, încât a început să strige: ”Oh my God, he’s right there, I can’t look, I can’t look, I can’t look! I’m sitting across from Jay-Z. Like, Jay-Zee”.
 5. Filmările videoclipului „We Found Love” trebuiau să aibă loc într-o fermă din Irlanda. Când proprietarul fermei a văzut cum e îmbrăcată Rihanna, a dat-o afară cu tot cu staff, şi a trimis-o să filmeze în altă parte, considerând-o prea indecentă pentru terenul lui.

Iată ce a ieşit.

 

 

 1. A renunțat la școală la 16 ani, atunci nd a semnat primul contract, și nu a mai apucat să termine liceul.
 2. Rihanna are peste 200 de milioane de albume vândute în toată lumea şi are în palmares 8 premii Grammy.
 3. Riri şi-a făcut debutul în actorie în 2012 cu filmul „Lukewarm Response”. N-a avut prea mare succes, obținând doar critici mediocre, spre negative.

 

 1. Diplo a compus ”Lean On” și i-a arătat-o Rihannei, dar ea a refuzat să o cânte. A spus că nu e interesată să lanseze o piesă house și că muzica lui Diplo e genul ăla care se aude în duty-free-urile din aeroport. Melodia a fost lansată până la urmă cu vocea lui MØ, a devenit hitul anului 2015 și are în prezent peste două miliarde de vizualizări pe YouTube.
 2. Katty Perry a pus-o pe Rihanna domnişoară de onoare la nunta ei. Erau prietene apropiate, însă din cauza carierei, Riri n-a mai reuşit să ajungă la nunta organizată în India.
 3. Riri a fost prima persoană de culoare care a devenit imaginea oficială a casei de modă Dior.
 4. Riri are o serie de parfumuri şi o colecție de pantofi care îi poartă numele. Și, să nu uităm de faimoșii papuci cu blană, lansați în colaborare cu Puma.
 5. A fost una din cele mai influente persoane din lume în 2012, fiind inclusă în Top 100, realizat de revista Time.
 6. În februarie 2008, statul Barbados, acolo unde s-a năcut cântăreața, a creat o sărbătoare națională în cinstea ei – 22 februarie e Ziua Rihannei în Barbados, la două zile după ziua ei de naştere.
 7. Are peste 20 de tatuaje. Primul şi l-a făcut imediat după debutul în muzică, nişte note muzicale pe picior.
 8. zutv.ro

Distribuie