12 perechi de zodii care vor avea o relaţie de durată

Distribuie

Anumite zodii sunt mai compatibile cu altele, de aceea relaţiile lor amoroase funcţionează de la sine atât de bine. Iată care sunt acestea!

Scorpion şi Rac

Această pereche îmbină perfect munca cu aventura. Scorpionul este foarte loial şi constant, lucruri pe care Racul le va aprecia foarte mult, dar el va şi aduce prospeţime şi imprevizibilul în relaţie. Atunci când Scorpionul e rănit, el nu va suporta să îl vadă pe celălalt că e fericit şi ar putea încerca să perturbe acest lucru. Unii dintre Scorpioni ar putea încerca să îţi fure partenerul doar pentru a-ţi dovedi că sunt în stare să o facă.

Berbec şi Gemeni

Aceste zodii formează o pereche echilibrată. În timp ce Berbecul va fi decisiv şi orientat spre atingerea ţintelor, Gemenii vor fi acolo ca să îl ajute. Dacă Berbecii şi Gemenii au un scop comun, atunci cerul este limita. Pentru a ajunge la altar, totuşi, trebuie fiecare să se confrunte cu provocările care le apar în cale. Berbecul poate deveni nerăbdător uneori din cauza Gemenilor. Dacă eşti născut în zodia Gemeni, atunci trebuie să lucrezi pentru a avea un spirit calm care te poate ajuta la menţinerea şi creşterea romantismului.

Săgetător şi Leu

Aceştia doi sunt făcuţi unul pentru celălalt. Fiecare poate fi puţin cald şi nesăbuit, dar amândoi tind să fie pozitivi şi buni. Această personalitate oglindită poate să îi facă să crească împreună. Lucrurile pot deveni mai vulcanice între ei, dar acesta e un lucru bun mai ales în dormitor. Ameninţările la adresa relaţiei includ obiceiul Săgetătorului de a nu vedea problemele decât atunci când e prea târziu şi de tendinţa Leului de a se supăra. Păstraţi o comunicare deschisă, chiar dacă asta înseamnă să vă confruntaţi din când în când.

Balanţă şi Berbec

Cei doi formează un cuplu puternic.

Acest tandem aduce împreună diplomaţia şi conducerea. Ambele semne vor lucra din greu pentru a obţine ce şi-au propus, ceea ce înseamnă că pot ajunge destul de sus împreună, atât personal, social, cât şi profesional. Cu toate acestea, cei născuţi sub semnul Berbecului nu sunt prea buni în ceea ce priveşte planificarea meticuloasă. Nu lăsa impulsivitatea ta să ameniţe relaţia cu o Balanţă şi ai grijă cu flirtul dacă nu vrei să o faci geloasă.

Peşti şi Scorpion

Peştii şi Scorpionul fac o echipă minunată. În timp ce Peştii sunt rezervaţi, Scorpionii aduc intensitate în relaţie. Când cei doi se întâlnesc, se echilibrează perfect. Pe de altă parte, dacă nu eşti atent, această asociere poate duce la o luptă pentru putere pentru că Scorpionul vrea să aibă controlul asupra vieţii Peştilor. Continuaţi cu prudenţă şi compasiune pentru ca lucrurile să funcţioneze bine.

Fecioară şi Vărsător

Când aceste două semne se întâlnesc, va fi fericire pură. Un vărsător va veni în mod constant cu idei noi, Iar Fecioara le va analiza şi va pune accetul pe cele mai fine detalii pentru a-şi atinge scopurile comune. Aceştia doi se completează, atunci când Vărsătorul vrea să fie singur, Fecioara se poate menţine ocupată cu gândurile sale. Principalul obstacol în această relaţie este confruntarea dintre firea aventuroasă şi experimentală a Vărsătorului şi firea critică şi perfecţionistă a Fecioarei. Învăţaţi să cooperaţi şi veţi avea o poveste de dragoste de poveste.

Berbec şi Capricorn

Cei doi formează o pereche puternică, ambii sunt ambiţioşi şi activi, dar fiecare are un stil diferit de a conduce. Indiferent dacă doresc să organizeze o petrecere sau să cucerească lumea, dacă decid să o facă împreună, acest lucru se va întâmplă fără doar şi poate. Această îmbinare extraordinară se strică puţin atunci când intervine negativismul Capricornului. Dacă eşti Berbecul în relaţie, trebuie să îi reaminteşti că acele gânduri sunt nejistificate şi să îl ajuţi în ridicarea moralului.

Peşti şi Rac

Peştii şi Racul formează un cuplu plin de pasiune. Racul aduce o perspectivă proaspătă, iar Peştii se vor bucura de ea, apreciind fiecare gest de dragoste şi respect. Pentru a avea o relaţie perfectă, Peştii trebuie să renunţe la obiceiul de a păstra secrete. Racul trebuie să îşi amintească să nu devină prea nervos. Săpâneşte aceste milităţi de viaţă şi veţi fi un cuplu durabil!

Gemeni şi Fecioară

Această pereche minunată poate funcţiona cu adevărat. Văzând fiecare parte a unei probleme, înseamnă că ei pot să-şi facă un drum în viaţă împreună. Cu puterile lor combinate, există puţine lucruri care nu pot fi îmbunătăţite. Dacă faci parte din această relaţie, ambii trebuie să respiraţi adânc înainte de a vă răspunde unul aluia în timpul unui dezacord. Atunci când această pereche se ceartă, ei pot spune lucruri pe care nu le înţeleg şi pot transforma un nimic în ceva grav, lucru ameninţător pentru relaţie.

Capricorn şi Vărsător

Aici avem de-a face cu o relaţie între un lider şi un gânditor. Unul poate dezvolta un plan în timp ce altul implementează în mod activ, adică împreună reuşesc să-şi atingă obiectivele pe care şi le-au propus.

Din nefericire, Capricornii şi Vărsătorii sunt ambii predispuşi la depresie. Aici există două opţiuni cu privire la cazul în care unul dintre voi cade pe gânduri: fie faceţi o echipă şi îţi ajuţi partenerul să iasă din această stare, fie preiei şi tu starea de spirit. Faceţi un plan de bătaie atunci când amândoi aveţi o dispoziţie bună, astfel încât să fiţi pregătiţi şi să ştiţi să acţionaţi atunci când inevitabilul se produce.

Taur şi Fecioară

Acesta este unul dintre cele mai stabile cupluri. Taurul este o persoană liniştită care preferă să-şi petreacă serile în casă în compania persoanei iubite. Fecioara, de asemenea, preferă acelaşi gen de activităţi. Anxietatea socială este o trăsătură tipică a acestui semn. Drept urmare, oamenii care fac parte din această relaţie sunt mari adepţi ai statului. Pe de altă parte, această apropiere aproape sufocantă te poate face să uiţi cum e să ieşi în lume şi să îţi faci prieteni noi. Taurul se mulţumeşte cu situaţia pentru că are tendinţa de a fi gelos.

Săgetător şi Taur

Toată lumea ştie că Săgetătorul iubeşte să călătorească, aventura şi că are un spirit liber. În schimb, Taurul preferă confortul de acasă. Surprinzător, aceste semne formează un cuplu grozav. Dintre toate cuplurile de zodii, acesta este cel mai puternic. Provocarea pentru Taur va fi să îi ofere Săgetătorului libertatea deplină de care are nevoie. Pentru Săgetător este important să îşi amintească cât de important e partenerul său şi să fie recunoscător pentru relaţia pe care o are. Nu permiteţi ca un capriciu să te facă să uiţi asta!

eva.ro

Distribuie