10 lucruri din ţinuta unei femei care îi enervează pe bărbaţi

Distribuie

Sunt piese din vestimentaţia feminină pe care bărbaţii pur şi simplu nu le înţeleg. Nu le văd rostul şi le dau o idee negativă despre femeile care le poartă.

Multe femei nu reuşesc să înţeleagă de ce strădaniile lor de a atrage atenţia bărbaţilor au eşuat. Deşi pare de necrezut, mulţi bărbaţi îşi dau seama ce ţinute i se potrivesc unei femei, dar mai ales ce nu, chiar dacă ei nu discută despre asta. Iar când vestimentaţia feminină include ceva ce nu-i pe placul lor, e ca şi cum ar transmite un semnal pe care bărbaţii îl interpretează ca pe o încercare disperată de a capta interesul sau o ca pe o agresiune.

Poate că nu asta e intenţia, dar acesta este efectul, aşa că e bine de ştiut ce trebuie să evite o femeie dacă doreşte să se bucure de interesul şi de respectul bărbaţilor.

Bright Side a analizat mai multe articole de pe forumurile şi revistele dedicate bărbaţilor şi a întocmit o listă cu principalele greşeli pe care le fac femeile atunci când îşi aleg ţinutele.

Jeanşii tăiaţi

Bărbaţii nu pot să înţeleagă jeanşii şi hainele rupte care arată de parcă ar fi fost furate din tomberon. Se aşteaptă să facă ei asta, pentru că e felul lor de a fi rebeli, de a arăta neîngrijit, dar nu o femeie care pretinde că ştie să se aranjeze. Doar puştii care adoră stilul grunge pot să accepte aşa ceva, dar tipii mai cu ştaif au alte pretenţii.

tricou

Tricoul oversized

Rochia-tricou sau tricoul pe post de rochie, pentru un tip e tot una, adică ceva ciudat. Pare ceva indecis, plus că nu înţelege de ce femeile nu poartă pantaloni, pentru că aşa i se pare normal. Şi dacă dimineaţa, în dormitor sau la micul dejun acceptă să vadă aşa ceva la iubita lui, pe stradă nu-l atrage cu niciun chip!

 

volane

Rochii cu volane

Să fie clar, singurele volane care-i plac unui bărbat adevărat sunt cele de maşină! Dacă o femeie ţine morţiş să poarte aşa ceva, ideal ar fi să nu facă asta la o întâlnire, fiindcă n-are nicio şansă: bărbaţilor li se par nişte ţinute împopoţonate inutil, care trădează o frivolitate insuportabilă.

 

 

colan?i

Colanţi şi pantaloni

În ciuda a ceea ce se crede, bărbaţii nu-s foarte interesaţi de pantalonii pe care îi poartă femeile, dar remarcă foarte repede ceva ce nu le place, aşa cum se întâmplă şi cu jeanşii tăiaţi.

Colanţii şi pantalonii deformaţi sau cu imprimeuri stridente nu-i lasă indiferenţi, însă o fac în sens negativ – colanţii spulberă acel mister feminin, iar ceilalţi malformează proporţiile corpului.

 

sclipici

Haine cu sclipici

Prea multe decoraţiuni creează confuzie în mintea bărbaţilor. Pentru ei, sclipiciul înseamnă Revelionul şi cam atât. Unii nici la o nuntă sau la o petrecere într-un pub nu admit aşa ceva.

pantaloni scur?i

Pantaloni scurţi peste ciorapi

Probabil jumătate din populaţia planetei nu înţelege această ţinută. Poate pentru femei pantalonii scurţi pot fi purtaţi astfel mai mult timp, nu doar vara, dar pentru bărbaţi arată ciudat cu ciorapi, botine şi pălărie.

 

platforme

Platforme cu toc cui

Sunt prea agresive şi de cele mai multe ori bărbaţii le asociază cu prostituatele, aşa că o femeie nu se va prezenta astfel în faţa unui bărbat dacă vrea respect.

 

Barbie

Rozul de păpuşă Barbie

Orice bărbat adevărat e incompatibil cu această culoare. Singura situaţie în care o acceptă este la ţinutele fiicei lui. Prea mult roz şi vestimentaţia de tip Barbie îl scot din minţi, doar un piţiponc ar admira aşa ceva.

fusta mini

Fustele mini

Să ne înţelegem, tuturor ne place ce-i frumos, dar de multe ori ce e prea mult strică. Surprinzător, bărbaţii nu se dau în vânt după orice fuste, şi în niciun caz după cele mini, purtate ostentativ. Un tip inteligent se va simţi desconsiderat cu o asemenea piesă care nu mai ascunde nimic.

 

Ugg

Ghetuţele Ugg

Nu se bcuură de o reputaţie bună în rândurile bărbaţilor, dintr-un motiv explicabil: neavând forme foarte elegante, bine definite, acestea dau impresia unui picior mai gros, întrucât stratul interior de blană adaugă mai mult volum acolo unde nu este nevoie.

Unii le consideră ciudate, alţii cred că-s urâte, iar multora li se par şi una şi alta.

 

mod?

Ce le place bărbaţilor?

Chiar aşa, e ceva care le place? Este, sigur că da! În general, ceea ce este mereu la modă: jeanşii skinny cu bluze şi tricouri simple, rochiile de seară, fustele care urmează formele şi orice alte articole vestimentare care nu par creaţia unei minţi tulburate. De regulă, aceste lucruri simple se potrivesc aproape oricui şi arată mai scumpe decât sunt, notează Bright Side.

eva.ro


Distribuie
..