10 cele mai frumoase fiice ale vedetelor. Sunt superbe

Distribuie

Nu numai că sunt celebre și au succes, dar unele vedete de la Hollywood se pot lăuda la fel de bine și cu fiicele lor extrem de frumoase. Iată câteva dintre cele mai sexy fiice de vedete:
 

Kaia Gerberg

Așa mamă, așa fiică. Kaia Gerber este fiica fostului supermodel Cindy Crawford, iar la cei 15 ani ai săi, pare să calce cu succes pe urmele mamei sale. Kaia este extrem de frumoasă și a obținut deja contracte importante de imagine cu branduri de top.

Lily Collins

Cântărețul britanic Phil Collins se poate lăuda cu o carieră senzațională, care se întinde pe o perioadă de peste 30 de ani, dar și cu o fiică absolut superbă. Este vorba despre Lily Collins, una dintre tinerele speranțe ale Hollywood-ului.

Katherine Schwarzenegger

Fiica cea mare a lui Arnold Schwarzenegger este extrem de frumoasă, dar și foarte inteligentă. La numai 21 de ani aceasta a lansat o carte în care descrie propria ei luptă cu stima de sine scăzută și le îndeamnă pe fetele din întreaga lume să dobândească încredere în forțele proprii și să-și accepte corpul.
Francesca Eastwood

Francesca Eastwood

Francesca, fiica cea mică a celebrului Clint Eastwood, arată precum un înger. Tânăra în vârstă de 22 de ani, cu părul blond și ochii de un albastru intens, este model și actriță.
Ireland Baldwin

Ireland Baldwin

Când două staruri foarte sexy de la Hollywood, precum Alec Baldwin și Kim Basinger au un copil împreună, este de-a dreptul imposibil ca acesta să nu fie de-o frumusețe uimitoare. O demonstrează fiica lor, Ireland, care este deja model de succes la vârsta de 20 de ani.
Zoey Kravitz

Zoey Kravitz

Model și actriță, Zoey Kravitz este fiica legendei rock Lenny Kravitz și a actriței Lisa Bonet. Zoey a decis să îi urmeze exemplul mamei sale și a devenit o actriță de succes, având până în prezent roluri importante în filme precum X-Men și seria Divergent.
Dylan Penn
Emma Roberts

Emma Roberts

Extrem de frumoasă, dar și talentată. Este vorba despre Emma, fiica actorului Eric Roberts, dar și nepoata mult mai celebrei Julia Roberts. Emma le calcă pe urme rudelor sale și a reușit deja să devină un nume important printre starurile momentului de la Hollywood.
Hailey Baldwin

Hailey Baldwin

O altă membră a familiei Baldwin care se află în topul celor mai frumoase fiice de vedete. Este vorba despre Hailey Baldwin, fiica actorului Stephen Baldwin. În vârstă de 19 ani, aceasta a captat deja atenția întregii lumi pentru că se zvonește că ar fi iubita cântărețului Justine Bieber.

Distribuie